AMD Catalyst Control Center (CCC) black window glitch/bug

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by Diabolical Ninja, Oct 25, 2014.

  1. Diabolical Ninja

    Diabolical Ninja New Member

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    3
    *obsolete info and no longer valid, thread can be deleted*
     
    Last edited: Jun 20, 2016
  2. mkk

    mkk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    73
    Yeah I've seen a lot of that before, and mostly on those certain tabs. I've read about quite a few others seeintg it too, so It's probably not a sign that there's any prolem with the card. I haven't seen it lately though, like perhaps not since moving over to Windows 8 but I'm not entirely sure.
     
  3. Dyre Straits

    Dyre Straits 10 Grandkids -2 Great-grandsons

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    19,550
    Likes Received:
    2,492
    Trophy Points:
    153
    Yes, it does happen and not just in CCC. I've seen it happen in other windows...or tiles as some are want to call them. Usually, all it takes to restore the images is to click on the title bar. CCC-BlackTitleBar.JPG
     
  4. Tokenhole

    Tokenhole New Member

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the exact same issue. If it happens I move the window off the screen and move it back to my desktop and everything show up until it happens again. It seems to be isolated to CCC though, I haven't experienced this issue anywhere else. It's really irritating though, especially when you're trying to tweak something. I've had this issue for as long as I've had the card. I had assumed subsequent driver updates would eventually correct the problem, but no such luck.
     
  5. QB71

    QB71 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    257
    Likes Received:
    123
    Trophy Points:
    68
    Let me guess... Windows 7? I used to get this as well, but have yet to see it on Windows 8.1... I am willing to bet it's got something to do with the un-perfect desktop composition in Windows 7

    QB
     
  6. Dyre Straits

    Dyre Straits 10 Grandkids -2 Great-grandsons

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    19,550
    Likes Received:
    2,492
    Trophy Points:
    153
    Care to expound on that?
     
  7. QB71

    QB71 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    257
    Likes Received:
    123
    Trophy Points:
    68
    Aero (desktop composition) never really worked perfectly in Windows 7. Very small things, such as the above problem, as well as oddities in madVR. But as I said, these both vanished with Windows 8.1... and I also said, it was a guess (an educated guess)

    QB
     
  8. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,625
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    138
    only ever seen this when the windows catalyst update provided through windows update has been installed and there is a conflict in them...
     

Share This Page

visited