ATI Radeon Omega Drivers 2.5.51

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by Omegadrive, Jun 17, 2004.

  1. tr1kstanc3

    tr1kstanc3 New Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i followed adrian rojak's pot 9800pro to firegl bios mod and now the omega drivers do not work properly. i have a built by ATi 9800pro 128mb using the r350 core. the latest drivers install fine but when i try to run counterstrike in opengl mode i get an error saying that this "video mode is not supported" and it switches to software mode. d3d works fine and americas army plays fine under d3d. i tried both the regular opengl and fast opengl files but no go. this is an error with the drivers because the DNA 4.6 drivers install properly and opengl works fine. card is recognized as a firegl x2-256.

    just giving you the heads up, other than that great drivers man =P hope to see this fix implemented soon!
     
  2. Nazar

    Nazar New Member

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where i enable this feature in RL?
     
  3. MindlessOath

    MindlessOath New Member

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its enabled on my 9700np
     
  4. Drakon

    Drakon New Member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Messages:
    4,957
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Anyone know the Advanced SmartGart options won't work? how do i correct this? Also what is this temporal AA that some have been talking about? Where can i find it to see if it's enabled? Thanks for any help...:)
     
  5. illegal-op

    illegal-op New Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Don't know what to tell you. I uninstalled all previous drivers and used the cleaner just to make sure. I then installed the Omega drivers, rebooted and Triple buffering was disabled by default. Not sure why or how. Btw, I got a 9600xt if that makes a difference.
     
  6. CrapolaJola

    CrapolaJola The Great DaK

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hmmm

    Great release Omega these rock! The OGL driver is great although I may repalce with the cat 3.7 driver as that's fast and doesn't have bugs in CoD. My tripple buffering option was also disabled by default.
     
  7. massimo

    massimo New Member

    Joined:
    Jan 10, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can someone tell me how to make Adobe gamma work again with this set of drivers?
    thanks
     
  8. mr yellow

    mr yellow Driverheaven Trooper

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Neon Cowboy

    Have u actually tried the 4.7betas? I tested them yesterday. They are newer and 3dmark2003 performance is
    up for me. Definitely faster than 4.6 :)

    U should try them out! BTW when i installed new OMEGAS (as omegas rule), i was asked if i wanted to replace the newer file.
    So these drivers r definitely newer!!

    THANX for the great set OMEGA:D
     
  9. eggs420

    eggs420 my bud > yours

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes I am also interested in TAA as I can't find it either - but I know radlinker installed cos it disabled my clock changes.
     
  10. WisMerHill

    WisMerHill New Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Great work Omega !! can't wait to see what you've got up your sleeve for us... pro > xt pe softmod maybe.... :drool: if you're working together with ngo i can feel it comming :)

    Your new site rocks as well, gratz to MapE as well.
     
    Last edited: Jun 18, 2004
  11. DaddyD302

    DaddyD302 New Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Is it just me or is smartgart not working? Tried uninstalling and DCing it 2 times and nothing smartgart won't work. Is it turned off by the 4.6?
     
  12. NatoMan

    NatoMan New Member

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh. Reeeeealllly..... *Downloading Omega drivers*
    :D :D :D :D :D :D :D
     
  13. Datagg

    Datagg Back To ATI

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    287
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Being a web designer myself, i must tell you that the new site is awesome. Great Job.

    And as usual the drivers are elite in everyway.

    One question, the panel appears to be the same, is it becuase its just real late and I am beyond tired, or am I mising something here.


    Omega sir, god bless

    Dan
     
  14. NatoMan

    NatoMan New Member

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Uhm. I cant find to TAA in radlinker. :///
    Not even when i click advance. Its not there.
     
  15. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    very nice, thx omega
     
  16. Mr_Mo

    Mr_Mo New Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, I'm aware of that. That's why I have converted it to a workstation. You are most likely referring to this guide.
    I have followed the entire guide, and I haven't had any difficulties with the other drivers AFAIR.
     
  17. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73
    Re: Neon Cowboy

    My point being what is being called “4.7 beta†is not an actual 4.7 beta.

    Hmmm, last I understood / herd it’s in the game profiles…

    http://www28.brinkster.com/chrisww1942/
     
  18. NatoMan

    NatoMan New Member

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well. I make a .radlink of a game. Go on its properties. And set all my options. AA 4x. AF 8X. And such.

    But there is no possible way of turning on Temporal AA.
     
  19. alastor500

    alastor500 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My 64mb Mobility Radeon 9000 are at 249.75 core and 200 mem (may be out by .5).
     
  20. swatX

    swatX ba|\|\|ed

    Joined:
    May 30, 2004
    Messages:
    618
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ati should make a program where we could design our own CP .. that would be awesome..
     

Share This Page

visited