Cacheman

Discussion in 'General Software Discussion' started by Max Powerz, Dec 2, 2003.

  1. Max Powerz

    Max Powerz New Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any good? They'res a few options im wondering about, like which disk cache setting to use, and the unload dlls, and disable executive paging thing. Which settings ones should I use? Oh and does the defrag well ideal actually work?
     
  2. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73
    try cacheman link here

    its an easy and free program that can help 2... run the wizard and just keep clicking next. then go in an set you io page lock to 128/256 mb.

    I've reccomnd this like a dozen time now lol
     
  3. Max Powerz

    Max Powerz New Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    heh, ok.
     
  4. Quietdeath

    Quietdeath New Member

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    with the newest version (i dunno which you are using) you have profiles ... i use the Games Profile
     
  5. Max Powerz

    Max Powerz New Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    5.5.030 or something.
     

Share This Page

visited