Can't install nvidia after clean

Discussion in 'Driver Cleaner.NET Support' started by nevillevaneerten, Nov 15, 2007.

  1. nevillevaneerten

    nevillevaneerten New Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi there,

    I did a clean of my nvidia graphics driver without unistalling it in normal mode by mistake. I then uninstalled it and cleaned in safe mode.

    Using Vista 32

    I then tried to install the 169.09 video driver for my 8800GTX card. It seemed to install normally but then when restarted it is not installed

    I run a Gigabyte GA-965P-S3 mobo.
    I do have a restore point prior to the changes made by the cleaner if that is a help

    I am not allowed to post attachments to send log

    Regards

    Neville

    nevilleve@gmail.com
     
    Last edited: Nov 15, 2007
  2. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    the best you can do is use the restore point before the cleaning and then try it again by following the steps. Then it should work and you can install the driver.
     
  3. danger.magnum

    danger.magnum New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had that problem too.. Just go in Safe Mode in Windows Vistas, and Install Driver "version 163.75"

    :) Now go to Normal Mode, and install latest Beta
     
    Last edited: Nov 24, 2007

Share This Page

visited