DC stuffs re-install of ATi

Discussion in 'Driver Cleaner Platinum Edition Support' started by Machpants, Mar 7, 2010.

  1. Machpants

    Machpants New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi I recently tried to upgrade my ATi drivers to this months drivers. I booted into safe and run DC, however when I re-started and tried to install the ATi drivers I get a 'failed to find .inf file' error. A quick Google revealed this is often caused by a driver cleaning error, is this the case? So I un-installed, re-downloaded and re-installed DC and tried again (after recovering HDD from a back up) and the same thing happened. So why is this happening? IF this IS a DC error that peeves me a bit... ...However I also noted that DC DIDN'T un-install the drivers fully, there was still an ATi folder in the program files and CCC &; MOM were still running as processes. I am really annoyed cos I paid money so I don't have crap left over every month of driver updates. What is the deal.... My reg email is scott[AT]martinborough[DOT]co[DOT]nz
     
    Last edited: Mar 7, 2010
  2. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    did you uninstall the drivers first through add/remove before running dc? Because if you uninstall those first then the processes shouldn't be there anymore.
     
  3. Machpants

    Machpants New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah I did, maybe the uninstall failed and that caused the problems?
     
  4. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Yeah i think that could be it then, because normally after you uninstall the drivers then those processes can't be running anymore. No idea why the uninstaller would fail.
     

Share This Page

visited