DHzer0point 0.68

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by PoopyTheJ, Aug 27, 2006.

  1. JCOTV64

    JCOTV64 New Member

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Trying the old DZ 6.5 drivers i realize that the drivers are not the problem, maybe ATT or AT, 'cause the same bug happends with those drivers and month ago i could do overclock with these. Any sugestion?
     
  2. Redstone

    Redstone CEO Vandelay Industries

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    First time I've tried the DHzp driver set and CCC. Been Omega forever. Like the drivers a lot. Not so thrilled with CCC. Mem usage has increased, but I guess you all were complaining about CCC back when it first came out. I will keep these drives on my system.
     
  3. DeepBlue23

    DeepBlue23 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you not read my posts? I have the same problem and i used it already.
     
  4. fobis

    fobis New Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    704
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I was responding to someone else....
     
  5. DeepBlue23

    DeepBlue23 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, but he has the same problem, so i guess that this will not fix it.
     
  6. PoopyTheJ

    PoopyTheJ New Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    1,584
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Deepblue and jasperchc, I'm investigating this issue. This does not occur with HL2 or any of the HL2 episodes correct? I've not had a problem with my x1800xt so I'm poking around to see if I can recreate this.
     
  7. DeepBlue23

    DeepBlue23 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It does not happen with HL2.
     
  8. jasperchc

    jasperchc New Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i dont know about HL2 cause i dont have it installed. Anyway can it be hardware related? i'm using x700 mobile on an acer crane II mobo. On board sound is Conexant AC-Link Audio. Maybe that will helpful in your investigation.
     
  9. CpxAzn

    CpxAzn New Member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    doesnt work correctly

    ive tried installing this driver and it doesnt seem to work on my Toshiba Satellite 1905-S301 (running on windows xp) with a ATI Mobility M6. the direct 3d does not work right and i know its not my direct x problem because if i reinstall my 4 year old drivers from the toshiba website, the graphic card works correctly. in my dxdiag, i get this error message -Direct3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer-. and when i try to run diablo 2, i run the video test and that gives me a -Video Test did not detect any useable video modes- ive tried the official drivers with the Mobility Modder and the omega drivers and none seem to work. please help
     
  10. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    CpxAzn whats your ID so we can added that card to the drivers set next time.
     
  11. CpxAzn

    CpxAzn New Member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    um, what ID? if u mean which video card, its the ATI Mobility M6
     
  12. mike2h

    mike2h New Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    6,359
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    0
    in the driver inf file
     
  13. CpxAzn

    CpxAzn New Member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  14. PoopyTheJ

    PoopyTheJ New Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    1,584
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    cpxAzn go to the device manager, right click on your video card,choose properties, click on the details tab and you should see something like this,

    PCI\VEN_10DE_blah blah, I'll need the info from that line.
     
  15. CpxAzn

    CpxAzn New Member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Pci\ven_1002&dev_4c59&subsys_ff001179&rev_00\4&2eeae0a0&0&0008
     
  16. Rawr

    Rawr New Member

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks DH these drivers are good.
     
  17. Sykoza

    Sykoza New Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem after installing 0.68

    Hey guys.

    I hope this is NOT the drivers' fault, but I'm afraid it might be.:tears:

    Specs:
    AMD Athlon 64 3200+
    1Gb Ram
    Radeon X800 XT PE
    LCD - 1280 x 1024 - 60 Hertz
    Mobo - GigaByte K8NS-939
    Win XP Pro SP2
    SB X-Fi Xtreme Music

    Problem:
    Uninstalled 0.68, and everything else on ATI Display drivers
    Used Drive Cleaner, cleaned eveything ATI
    Restarted
    Installed 0.68 minus WDM Driver
    Installed Darkstar One Demo
    Played about 10 mins
    BSOD saying something about Ati2dvag:bleh::mad:
    Nothing in my computer management event viewer on problems with ATI.


    I sure hope someone can assist please. DHzer0point drivers thus far has been very stable, and the best ATI drivers out there, personally. They sure helped a lot playing F.E.A.R and higer specs, better than ATI released drivers. Hooah and thumbs up to DHzer0point!!:w00t:
     
  18. fobis

    fobis New Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    704
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hmmm. That's very strange. I have Darkstar One and it worked fine for me, I think. We'll look into it.
     
  19. Soulja

    Soulja Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok one problem here. If i install any catalyst driver not only this driver through setup open glide drivers seams not to be installed because no opengl application works. i found a temporary sollution if i go through device manager and install them manualy everything works as it should. But here is the catch, i would like to know if the optimizations of dhzeropoint drivers gets installed this way or is it like if i would install ordinary cats. :rolleyes:
     
  20. fobis

    fobis New Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    704
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Just install the drivers as usual and all the optimizations will be set.
    So are you saying no OpenGL games work at all?
    Did you use DriverCleaner Pro before installing this set?
     

Share This Page

visited