Driverheaven Zer0Point Drivers Beta Testers Needed

Discussion in 'NVIDIA Graphics Cards' started by PoopyTheJ, Jan 19, 2005.

  1. PoopyTheJ

    PoopyTheJ New Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    1,584
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    If you don't have it installed and in the registry thats exatcly what happened, let me see if we can get it to copy to the dhzer0point driver directory as well and then you can copy and paste it if you don't have it...
     
  2. Shaga

    Shaga Intelligent Life Form

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    362
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I use the ones which comes with jan29 set so I'm cool unless those have been updated.
     
    Last edited: Jan 30, 2005
  3. Docmhz

    Docmhz -=[DHzer0point Team]=-

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Got it installed, killer installer Spike! What is different with this set vs. the "released" 66.97 set? They seemed to work great, quality is fantastic. Will be running NWN and Sacred tonight.

    Doc
     
  4. fobis

    fobis New Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    704
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    sure, i'll beta test for the zer0point drivers for the older video cards.. you are working on the drivers for the older series cards still, right?
    Biostar iDeq 200N
    AMD Athlon XP 2500+ AQZFA MPMW 0346 @ 191*11 / v1.650
    1GB PC3200 PDP Systems Dual Channel Kit 2-3-2-5 @ 191 Mhz
    nForce2 IGP GeForce4 MX
     
  5. Shaga

    Shaga Intelligent Life Form

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    362
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Any ways to fight against the problem I am reporting? ;) Would be nice..
     
  6. mike2h

    mike2h New Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    6,359
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    0
    the doom config thing worked! updated to reflect.

    shaga! what is that nemesis edition in your sig?
     
  7. Shaga

    Shaga Intelligent Life Form

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    362
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Glad that doom III rocks now ;)

    It's repacked windows xp prof edition, sp2/some other stuff/+registerytweaks added.

    For example, if I uninstall whatever driver with software I want, xp doesn't ever know which driver to install automatically. And one tweak as well is my favourite, modified tcpip.sys :)And some stuff.
     
  8. mike2h

    mike2h New Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    6,359
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    0
    just wished i could actually play something:(


    were did you get? how is stability?
     
  9. Docmhz

    Docmhz -=[DHzer0point Team]=-

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Was wondering the same thing. :confused:

    Doc
     
  10. FR4GGL3

    FR4GGL3 New Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    there is a new file upped on the ftp.
    boyz! great work!

    but now i have to go back where i came from.
    my exams are waiting! only 2 tests left. boy i'm happy when it's all done! :rolleyes:
     
  11. Shaga

    Shaga Intelligent Life Form

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    362
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Great stability, excellent IQ and wonderful performance. Only one thing(bug) makes me think. Not gonna spit it out here ;)

    You should try to log in to our HQ and order files to be sorted by modified date and see how they work out by reading logs and of course test by yourself :) Theres my file(actually has been for many hours) about bug I'm getting. Hope it'll be fixed before release [​IMG]

    Otherwise, seems most excellent. Nice work :drool:
     
  12. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    ok guys, FTP isn't working out so well...so the beta program has been updated.

    All current beta testers should be able to see the new DH Beta Testing forum.

    Post bugs and such in there now, as opposed to those ugly log files :)
     
  13. Asmodeus

    Asmodeus New Member

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think this will work out much better. I for one was having alot of trouble with the old style.....Couldnt ever get the log files onto the site.

    Getting ready to test the current Q build
     
  14. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    :) good times.

    and yes, it is MUCH simpler and nicer and cleaner now :)

    special thanks to Zardon for setting it all up.
     
  15. bstef9950

    bstef9950 -=[DHzer0point Team]=-

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where can you besides futuremark 05,04,03. find sites to benchmark these last set are killer on UT2K4 and far cry look great.
     
  16. Asmodeus

    Asmodeus New Member

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I use to use a program called Benchem all that will bench alot of recent games including doom3, ut04, farcry, painkiller, cod, rtcw, and a few others. Also there is Hardware OC Bench utility for HL2, Doom3 has a built in time demo bench utility.

    I just use FRAPS now while playing.
     
  17. Shaga

    Shaga Intelligent Life Form

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    362
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I use DOOM3 to test opengl. 3dmarks, UT2K4 and farcry uses Direct3D.
     
  18. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    I like fraps because it's ACTUAL gaming performance, no scripting involved
     
  19. PoopyTheJ

    PoopyTheJ New Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    1,584
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Can you benchmark with Fraps? Usually I use the built in Demo's or Umark for UT2k4
     
  20. Stop It

    Stop It HHs' Resident Kitty Lover

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    0
    Yes, theres a benchmarking hotkey, (usually F11) useful for games that dont have a benchmarking facility built in :)
     

Share This Page

visited