Extreme cooling!!!

Discussion in 'Overclocking, Benching & Modding' started by dipstick, May 2, 2004.

  1. @/2ct!<

    @/2ct!< New Member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    1,391
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    What about the MSI neo, the nforce 250 one, which has proven AGP lock, etc. and Andand got full working OC till Bios limited, but if there is a good clockgen for A64 I think it could handle it.
     
  2. drakesteakn

    drakesteakn boo!!!!

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    I'm using the MSI K8T Neo-FSR. best mobo i have ever gotten. it gets great overcolcks. I hit 2.4GHZ on my 3200+
     
  3. DriveEuro

    DriveEuro New Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    4,677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Man, is this the first time you guys have seen VapoChill? Geez, go to xtremesystems.org.... Like every user and their grandma has one.
     
  4. Asmoday

    Asmoday Demonic

    Joined:
    May 18, 2002
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    58
    Could i ask why the f**k almost every reply you make is rude and degrading towards others?? So what if almost every user and their grandmas has a vapochill over at xtremesystems?? Last time i checked this was Driverheaven not Extremesystems...
    I think that you should work on your manners DriveEuro. :annoyed:
     
  5. dipstick

    dipstick New Member

    Joined:
    May 29, 2002
    Messages:
    3,609
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Yeah man, wish I could find one. The only one I can find is the Chaintech which I'm not too sure about(it's also $180:eek:) I guess I will have to look into one to take full advantage of this thing.
     
  6. tek

    tek New Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    2,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The MSI, Asus, and Abit AMD64 boards are all good choices dude, they all get pretty good OC

    that lock thing is missing though, thats comin out on the new A64 boards
     
  7. dipstick

    dipstick New Member

    Joined:
    May 29, 2002
    Messages:
    3,609
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Okay, got some numbers. I don't think the board has anything left in it:(

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. Dom

    Dom New Member

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Messages:
    12,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nice, K.
     
  9. oz_soth

    oz_soth New Member

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nforce3 150 have apg/pci locked , you just had to set FSB to 201 in bios
     
  10. dipstick

    dipstick New Member

    Joined:
    May 29, 2002
    Messages:
    3,609
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Yeah, I think some do but not all. This Shuttle definitely has a lock and I hear the Gigabyte boards do also.
     
  11. GutterPunk

    GutterPunk I = Greatest Dood

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    5,950
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    58
    very nice kakarot... ill trade u cases
     

Share This Page

visited