Firefox blocking access attampts

Discussion in 'Site Feedback & Announcements' started by Mr Cairo, Oct 12, 2017.

  1. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,544
    Likes Received:
    810
    Trophy Points:
    138
    Getting told my connection is not secure and that site is configured wrong, had to add an exception to get on here today

    EDIT>> Just had same with explorer
     
  2. MIG-31

    MIG-31 Old time Member.. Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    74,739
    Likes Received:
    2,191
    Trophy Points:
    153
    I have been getting that issue on edge.
     
  3. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    38,896
    Likes Received:
    1,099
    Trophy Points:
    138
    It's been coming and going for the last couple of months for me.... opera tends to randomly do it more often i think.
     
  4. Calliers

    Calliers Is turning over a new leaf..... Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    50,429
    Likes Received:
    3,440
    Trophy Points:
    139
    No problems here, latest version of Waterfox, though I haven't tried any of my other browsers yet.
     
  5. Rayder

    Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    2,296
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    58
    Possibly an ad causing it?
     
    Dyre Straits likes this.
  6. Dyre Straits

    Dyre Straits 10 Grandkids -2 Great-grandsons

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    19,163
    Likes Received:
    2,034
    Trophy Points:
    153
    No problem with this at this point. As Rayder suggests, I wonder if it's a localized ad to some of you guys?
     
  7. Calliers

    Calliers Is turning over a new leaf..... Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    50,429
    Likes Received:
    3,440
    Trophy Points:
    139
    That may well be very possible.
     

Share This Page

visited