Folding for HardwareHeaven

Discussion in 'Folding@Home' started by HardwareHeaven, Dec 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mike2h

    mike2h New Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    6,359
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    0
    think im going to only run 1 comp. been running 2, but they seem t obe using increasing amounts of my available bandwidth. had several problems yesterday & today surfing the internet & playinf gw on my comp. turned of my wifes & probs gone.
    ill just alternate between them so that they get some of that gpu action from my wifes comp. prolly safer that way anyway - for my wifes gpu & my laptop.
    bty i have 3mbs down & 256 kbs up.;)
     
  2. GutterPunk

    GutterPunk I = Greatest Dood

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    5,950
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    58
    My folding comp needed to be turned off for awhile. It was heatin up the house like no other
     
  3. hackerx

    hackerx Banned

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    494
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'm currently using my laptop which has 2.6ghz Northwood in it to fold
    doing well but slow compared to the x1900 xt(which is not operational due to PSU problems)and using my prescott to fold will cause my enitre system to slow down bad(my northwood runs fine though)
    hopefully i can sort out the PSU problems soon
     
  4. Grave_23

    Grave_23 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    424
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [DH]- Grave_23 here

     
  5. SaberZ

    SaberZ -Android Fanatic-

    Joined:
    May 6, 2003
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    28
    Just switched from the EOFC Camp to DH as Im here more anyway lol.

    Got my work computer always running it, could just make a farm or something here at work.
     
  6. Peter123

    Peter123 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You have it backwards. You need to have the [] characters around DH for it to show up as part of the subteam. Unfortunately there are already quite a few established DH folders without the square brackets so unless the subteam captain (IIRC Zardon) makes [DH] official/mandatory, I wouldn't worry about it.
     
  7. magnus33

    magnus33 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Got off my behind and put it on both computers as DH-magnus33.

    Should have done it much sooner as i have done the cancer route myslef.
     
  8. g35x

    g35x Hellhound Pilot

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    just found out about this a few mins ago, and I am now folding:)
    [DH]-g35x
     
  9. RoyBatty

    RoyBatty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    73
    Winter is coming and I'm going to need some heating. My summer folding holidays are over... :)
     
  10. Liqourice

    Liqourice Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    3,837
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    93
    Is there any point in doing this with an X850XT at the same time as my Athlon X2 is working on seti@home?
     
  11. RoyBatty

    RoyBatty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    73
    No. And it's not even possible. You need at least X1600 card.
     
  12. Liqourice

    Liqourice Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    3,837
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    93
    Ah, I see.

    Well, something for the soon coming dual 2900Pro's then.. :)
     
  13. RoyBatty

    RoyBatty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    73
    The HD series cards are not supported either.
     
  14. Jejking

    Jejking New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    582
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I heard some rumours that they are working on it. Do you have any clue whenever we can expect an update with HD2k-support?

    I have read a document (fifteen slides or so, made by ATi) which tells us about the ''enhanced Folding-performance'', so in theory they can fix it. Anyone?
     
  15. RoyBatty

    RoyBatty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    73
    I know they are working on it, but I don't know when. You'll have to check their forums for a release date (if there is any)...
     
  16. Jejking

    Jejking New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    582
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    You have a link?
     
  17. RoyBatty

    RoyBatty Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    73
  18. Tipstaff

    Tipstaff Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Messages:
    9,401
    Likes Received:
    1,005
    Trophy Points:
    123
    I wish I could have kept going with this, but electricity bills went through the roof trying to keep this up. I just can't afford (literally) to keep folding. Sorry guys.
     
  19. PandaZ3

    PandaZ3 Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2002
    Messages:
    429
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Yes mine are near $210 a month, but at least I don't need a heater in the winter! I knew you were done when I started gaining
     
  20. Jejking

    Jejking New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    582
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ever heard about undervolting and removing extra things out of your case? Lowers powerconsumption dramatically. My E2140 went from 1.6GHz @ 1.325V to 1.6GHz @ 0.9V. Saves about 30W at least. Go googling and get yourself back in the project! ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

visited