GIGABYTE 965P DS4 Rev 1.0 & E8200

Discussion in 'Hardware Discussion & Support' started by leoxtxt, Nov 22, 2008.

  1. leoxtxt

    leoxtxt New Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I have a small question, right now i own a gigabyte 965p-ds4 rev 1.0 and a C2D E6300 @ 3.15Ghz. I was thinking about switching to E8200 but gigabyte doesn't want to confirm / deny if the E8200 will work without problems with my current motherboard (Bios F11).

    I saw after doing some research @ Google that few people are using my "future combo", but i want to be 100% sure.

    This is my setup:

    ImageShack - Image Hosting :: 6300ds4tu7.jpg

    Thanks for your help.

     
  2. mkk

    mkk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    73
  3. billionairebum

    billionairebum New Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the same mobo and it probably wont work as intended. Why dont you just overclock some more?
     
  4. leoxtxt

    leoxtxt New Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yea i saw that but i saw as well some dudes using 45nm CPUs on 965P-DS4 1.0s, i wanted to be 100% sure before getting a new cpu.

    Perhaps i should wait to get a P45 mobo or maybe get a Q6600 G0, will i notice any big difference ? I have on that system a 8800GT OC (720/1800/1900), i usually play at 1280x1024 with only AF.
     
  5. mkk

    mkk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    73
    For gaming there won't be much difference unless you overclock the Q6600, and they're not so very good that at that. Save up for new mobo and CPU.
     

Share This Page

visited