Have alot of posts dissapeared?

Discussion in 'Site Feedback & Announcements' started by Mr Cairo, Jan 29, 2020.

  1. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    Know for a fact I had posted asking for help with Google and also replied to the Witcher thread and a few others but everything for the last week or so seems to have gone ... just me or everyone ?

    Also for some reason the box I am typing in at the moment is nearly white and its hard to see what im typing, nt normal at all :)
     
  2. Trusteft

    Trusteft HH's Asteroids' Dominator

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    22,342
    Likes Received:
    2,491
    Trophy Points:
    153
    Yeah, some posts have disappeared. It feels like a restore took place.
     
    Mr Cairo likes this.
  3. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    Thanks glad its not just me .. BTW this is what the box for replies looks like ? ...

    Image1.jpg
     
  4. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,440
    Likes Received:
    1,143
    Trophy Points:
    138
    Site was down all day yesterday over here... Seems a lot of stuff when missing.
     
    Mr Cairo likes this.
  5. QB71

    QB71 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    185
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    53
    I ONLY look at the "new posts" page, and yesterday there was close to 4 pages of things I hadn't seen... I was too lazy to skim them and mark them as read, so I left that job for later... today, there is just 4 posts total (including this one). So I guess I'm not the only one :)

    QB
     
  6. Takaharu

    Takaharu Unus offa, unus iuguolo

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    342
    Trophy Points:
    108
    Crumbs, yeah, I hadn't noticed before but there were a lot more troubleshooting steps on Trust's RAM issue post. I hope that whatever prompted a restore has been resolved.
     
  7. Calliers

    Calliers Is turning over a new leaf..... Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    50,407
    Likes Received:
    3,436
    Trophy Points:
    139
    Mark Reed wrote to me in an email and said that they were setting up new servers and had an issue so yeah.
     
  8. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    So am I the only one having this problem since the restore, the boxes used to be quite dark but now are so white I cannot see what im typing ..any help ?



    Image1.jpg
     
  9. IvanV

    IvanV HH Assassin Guild Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    10,743
    Likes Received:
    1,949
    Trophy Points:
    138
    Opera (Chromium based), Edge and IE don't have the issue for me.
     
  10. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    Good point just tried Edge and its fine ... but so was Firefox until last week before the rollback so whats changed ?
     
  11. Trusteft

    Trusteft HH's Asteroids' Dominator

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    22,342
    Likes Received:
    2,491
    Trophy Points:
    153
    I have no such issue, BUT, I do remember a long time ago to have this issue. Unfortunately I don't remember how it stopped. But, I do remember that it started after I did something...just not what.
     
  12. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    Switched from the Dark theme to the default and all seems fine ... not a fan of the light theme but its all working.
     
  13. IvanV

    IvanV HH Assassin Guild Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    10,743
    Likes Received:
    1,949
    Trophy Points:
    138
    Hmm, I have FF in a VM, so I just checked, I don't see the bug. Version 72, 64-bit. Delete cache and stuff? Light theme looks horrible to me.
     
    Mr Cairo likes this.
  14. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    Same version here for FF, yeah im not a fan of the light theme either
     
  15. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,440
    Likes Received:
    1,143
    Trophy Points:
    138
    Now that it's working with the light theme have you tried to switch back to the dark theme? Maybe switching themes could trigger the "glitch" or whatever it is....
     
    Mr Cairo likes this.
  16. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138

    I did but its not changing back .
     
  17. Calliers

    Calliers Is turning over a new leaf..... Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    50,407
    Likes Received:
    3,436
    Trophy Points:
    139
    I'll ask Steve to stop by and look into it.
     
  18. Dyre Straits

    Dyre Straits 10 Grandkids -2 Great-grandsons

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    19,159
    Likes Received:
    2,033
    Trophy Points:
    153
    I was having problems getting the password reset working. Steve said he switched to a new server a few days ago. At the time, that was this past weekend we had that conversation.
     
  19. craig5320

    craig5320 Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    9,682
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    88
    Don't miss those days ;)
     
    Dyre Straits and Calliers like this.

Share This Page

visited