I need all the help i can get!

Discussion in 'Gaming Discussion' started by Judas, Feb 20, 2004.

  1. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,741
    Likes Received:
    1,606
    Trophy Points:
    138
    I need help... lots of it....

    Right now.. i thought hey.. you know what would be absalutely fun as hell... and we'd be able to do it very easily?

    Quake 1... yes.. 1... orginal... yeppers...

    Multiplayer... ya heard me.. :lol:

    I want to set up a dedicated server... need lots of help though

    I need lots of command lines... cfg tutorials....

    I need help with GL QUAKE and whatnot...

    BTW.. isn't Quake 1 free?

    Anyone know any of this... please do.. post up or something.... i think it'd be an absalute riot playing a few dozen rounds.. and NO ONE would be left out due to system not being fast enough (enless you running well under a 200mhz)

    PLEASE.. i really do want to try this...
     
  2. Nacht

    Nacht ein Krieger

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    3,127
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    dude! u know whats better? DOOM online! and all u need to do is download Doom Connector and get a copy of the Doom.wad!

    ggs for everyone
     
  3. swimtech

    swimtech Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    3,994
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    58
    If only I had more time, and a decent connection at home (speaking at 19.2kbps tonite).

    And I've got enough holes in my head already...
     
  4. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,741
    Likes Received:
    1,606
    Trophy Points:
    138
    well.. i've got most of the problems moved out... a dedicated server is running... same IP adress as UT2k4... port is 26000
     
  5. craig588

    craig588 Banned

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    3,510
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah, both quake 1 and quake 2 are free now, but its up to you to find them because although ID released them they arnt serving them. (At least to my knowledge)

    If someone can find a location I would come play, I loved quake 1.
     
  6. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,741
    Likes Received:
    1,606
    Trophy Points:
    138
    Well i got a dedicated server running but i need help... Quake 1 is stuck using the own computer's IP address.... it's not working like all the other servers i've put up.... Port 26000 .... Ip should be 24.78.201.198 HOWEVER..... nobody connects. no responce... i can't bind any ip to quake dedicated ... it won't allow it.... i did notice that when i connect... my own port changes.. maybe that's it... not sure... ARG
     

Share This Page

visited