Install Windows 7/8 CP

Discussion in 'PAX Download - Audigy Series' started by felipeunix, Mar 9, 2012.

  1. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Installing the current version (3.35) on Windows 7, just get hit by editing the "tweek.ini."
    HKR leaving only the lines, ie deleting all the lines starting with HKLM.

    makes any bad effect? What is the function of HKR and HKLM? :confused:


    Without editing, the device is recognized but the problem (!) And can not be used.


    In the Windows 8 CP, so I got some success, quickly informs the installer that was installed but nothing happens not even recognize the device.
     
  2. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    You have leave those reg lines alone if not that mess it up I will make the audigy set for windows 8 bit later today.
     
  3. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    right. in waiting. :D
     
  4. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
  5. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Installing windows in 8 CP, the installer finds the device and reports that it was properly installed and after calls to restart. ok?

    but after restart continues as if nothing had happened, ie, the plate continues as not installed. :tears:


    In windows 7 the same thing happens only after restarting the detail that the card appears as though saying it installed defective. Error 39 :tears:

    Do I have to go back to V3.30 definitively? :confused:
     
  6. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Does 3.35 works? that why called test set :)
     
  7. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    v3.35 does not work, but v3.30 works perfectly!

    what has changed so significantly from 30 to 35? that does not recognize my card? :confused:
     
  8. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    I will have redo then :) thanks letting me know
     
  9. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
  10. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Installation done! :D (Windows 8 CP)


    but where is the audio control panel? :rolleyes:
     
  11. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    You may need installed old audigy software suite like I said there no currect beta drivers for windows 8 software just yet :) Just be happy you got sound :)
     
  12. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    right. Thank you Robert. thank you.:)
     
  13. felipeunix

    felipeunix New Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I could not installing the suite.

    But I do not mind not having it. The only thing that bothers me is the effect "CMSS 3D" which has already enabled by default.

    I would at least disable it. any idea?
     
  14. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    I will have add win 8 support in the suite :) will work on suite in couple weeks waiting few more on currect feedback on the set.
     

Share This Page

visited