Live Update Failure

Discussion in 'Driver Cleaner.NET Support' started by UmMmMY34, Nov 30, 2009.

  1. UmMmMY34

    UmMmMY34 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    alright so system is as follows

    - windows 7 ultimate 64-bit
    - windows firewall disabled
    - AVG disabled (also tried with this uninstalled
    - linksys router set t dmz for my computer(also tried straight connection to my comp from modem
    - DCleaner version 3.4.0.0 (failed update)
    - Driver version checker 2.0.0.0(also Failed update)

    ive tried all i can think of and never had an issue till i installed windows 7 this month. just want to install the last nvidia drivers available now but clean the old crap all out first. any solutions as of yet to this problem thx for your time
     
  2. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    At the moment i have no way of testing the program on Windows 7, i hope to be able to test it somewhere in january or february. But with the filter in 3.4.0.0 the cleaning should work ok.
     
  3. UmMmMY34

    UmMmMY34 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    is there any news n this problem as i have attempted this again and still failing to update
     
  4. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    still no update and sorry for that. The version you have now is the latest. Hope to fix it soon.
     
  5. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Yes Spike you do need Windows 7 :) Some time the Driver cleaner does stall for a min or two then after that it goes on even creative lite I thought let you know.
     
  6. v4npro

    v4npro New Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Isn't it possible to install windows 7 on vmware to test, with the 30 days trial? Then just reinstall everytime? I know that's annoying but...would work, no?
     

Share This Page

visited