Looking for realtek HD on board testers ASP

Discussion in 'PAX Drivers' started by Robert McClelland, Jun 17, 2009.

  1. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Hi Folks if you have HD real tek on board sound like test my new tune up please contact me on my profiles one my messegers I have thanks.
     
  2. sys_tester

    sys_tester New Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Robert,
    I have HD realtek onboard . I would like to test your tuning-up :)
    My machine is tri-boot ( XP - Vista - Window 7 ... all is x64 and up-to-date)

    Cheers
     
  3. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Well I only did the Tuneup for Vista and Win 7 not xp yet takes to long lol. I'd PM you the link it's 16megs
     
  4. Mac Daddy

    Mac Daddy New Member

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Messages:
    7,948
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Same here Robert on 2 machines hit me up Bro ;)
     
  5. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    I'd only can PM you the link :) for testing. No XP yet just vista and win 7 for extra bass.
     
  6. Mac Daddy

    Mac Daddy New Member

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Messages:
    7,948
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Got it will test on the weekend thanks brother ;)
     
  7. Mac Daddy

    Mac Daddy New Member

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Messages:
    7,948
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Robert don't see you on MSN and haven't heard back on the PM I sent ;)

    Just wondering if you wanted the feedback posted on this thread and I will for now.

    Working fine so far a crackling noise when moving the main volume slider though. Moving the WMP and system sound sliders have no crackle just the main.

    EDIT: Under Win7 RC
     

    Attached Files:

    • PAX.jpg
      PAX.jpg
      File size:
      64.1 KB
      Views:
      363
  8. KainXS

    KainXS New Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'd be happy to test for U, I run XP-7 on 3 computers all with realtek HD codecs, I am guesssing this has something to do with the X-Fi MB software which I have ALOT of experience with, just search on Techpowerup.
     
  9. sirdond

    sirdond New Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi
    still need tester? i have realtek hd audio on gigabyte mb with win7
     
  10. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    I'm only taking request threw PM :) If you want test it I send you the link you have to ask I think almost ready some very good report lol.
     
  11. speedfirat

    speedfirat New Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i want to try send me pm
     
  12. schwret

    schwret New Member

    Joined:
    Aug 4, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There are drivers now??
     
  13. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Sorry Mate been busy with house cleaning plus I was fine tuning sound more xfi side I'm going used same settings for them :).
     
  14. SmoothE611

    SmoothE611 New Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a labtop with a Intel Core i7 cpu, 4 Gigs of ram & Windows 7 Ultimate x64 with SP1. It has Realtek HD audio and I would like to be an on board tester. My email address SmoothE611@bellsouth.net, thank you for your time!
     
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Only issue it they have so many infs to work on lol.
     
  16. Les^P@ul

    Les^P@ul New Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wonder in future development, your tuned realtek driver can beat up THX truStudio Pro, I would like to uninstall that software because it slowdown my start up and consuming system resources. keep on the good work :)
     

Share This Page

visited