Making boot CD for ME

Discussion in 'Windows & Other OS Discussion & Support' started by funbill, Jul 3, 2003.

  1. funbill

    funbill New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There are a ton of boot sites etc. out there to choose from. I just need a good boot CD for windows ME, is there anything u people reccomend and have used. Figured it was time to be preppared since I dont have XP yet:(
     
  2. UberLord

    UberLord A Legend in Underwear

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    5,255
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Why won't your origonal CD boot?
     
  3. Shadow Lady

    Shadow Lady Avril Fan

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    1,262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    cauze he has no one of those? ;)
     
  4. NaumoJR

    NaumoJR Paranoid Android

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can you boot from a floppie?:confused:

    I always used a boot disk, as in floppie disk with Windows ME.:)
     
  5. funbill

    funbill New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dunno, I still dont know that much about comps:duh:
    I have the Dell OEM cd for ME, does that work. If so, great.
     
  6. NaumoJR

    NaumoJR Paranoid Android

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah that will work.

    If it's a Dell PC I'm pretty sure you'll have to set it to boot from a CD in your bios.
     
  7. UberLord

    UberLord A Legend in Underwear

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    5,255
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    You know about about comps to put POS after the Dell bit in your .sig ;) :p
     
  8. funbill

    funbill New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Alas, I learn new things every hour hangin around places like DH.
     
  9. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,324
    Likes Received:
    1,332
    Trophy Points:
    138
    Actually, every windows ME cd i've come across won't boot from cd, doesn't detect as a bootable cd..... i don't know why MS did that... very odd... However it can be into a boot cd very easily, go to google and search for creating a bootable ME cd, i know you can, i have, but it's been a long bloody time..
     
  10. NaumoJR

    NaumoJR Paranoid Android

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I could boot from my ME cd. It was a DELL copy though.:rolleyes:
     
  11. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,324
    Likes Received:
    1,332
    Trophy Points:
    138
    ... i've used about 3 different Retail copies...no go.... used a compaq me cd..... no go..... Actually, i hate all oem crap....
     
  12. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73
  13. FuNsTeR

    FuNsTeR Caledonian and Proud

    Joined:
    Jun 29, 2002
    Messages:
    1,449
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    58
    my windows ME oem disc boots up no pros just add the string "win9x\" without the " symbols before you put in the format/fdisk/setup command
     

Share This Page

visited