Mixing In The Dsp

Discussion in 'Effects and the DSP' started by IMABELIVER, Mar 27, 2003.

  1. IMABELIVER

    IMABELIVER New Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello everyone,
    Please bear with this newbie with outdated equipment.
    I am trying to setup my kx drivers. I have installed them and they are up and running. I am running the driver with cake walk pro audio 8. the drivers show up as 4 seperate wave devices. This is GREAT!!!! Ok...here goes my problem. In the kx DSP window, I would like to insert, on each wave device independantly, a different effect, and then send them all to the same physical output. At this time, I have been able to send all the wave devices to the same fx bus, and in that way send them to the same physical output. This however doesn't allow me to put a reverb on wave device 0/1, and a chourus (but no reverb) on wave 2/3, and a compressor on 4/5, and so on, and then send them all to the SAME physical output. I hope I have explained my problem without confusing anyone... :duh:
    Thanks in advance for any help...
    Shawn
    God Bless you all
     
  2. eyagos

    eyagos New Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried to use the KX Router?? The signal from each device are found in the diferent FX Busses, and you can use KX Router to establish that "routings".
     
  3. Gonzo

    Gonzo New Member

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have created a pack with:
    1) a JPG to graphically explain the configuration
    2) a DSP settings file
    3) A new mixer plugin designed exactly to address this situation of several inputs to one output.

    In fact... I have 3 different versions: one for vocal recording, one for guitar recording... and the third one specifically designed to mix several busses with effects into one.
    I've created them with asio recording in mind so I haven't tested it with the normal outs but I think they should work equally well.
    The only problem is that I don't have web space to upload it.
    If anyone is interested in them and can provide some hosting space, I could up them (they are around 250~300Kb each one).

    Gonzo
     
    Last edited: Mar 28, 2003
  4. Gonzo

    Gonzo New Member

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. IMABELIVER

    IMABELIVER New Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That looks just the ticket gonzo!!!
    Now if I can just get the thing downloaded and installed ;-))
    You da man!!
    Shawn
     
  6. Blento

    Blento New Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HI all..Im new here....
    Can you send me on my e-mail your setups of DSP effects...? pleeeaaas...(
    I'm still trying to figure it out..and it goeas very slowly....
    it would be nice if i had more examples....
    so if you willing to send me something and help your collage that would be nice...
    I can send you some of my work..but i'm not very sattisfied with that...

    Thanks
    here is my mail....Zvonimir_s@yahoo.com
     
  7. Blento

    Blento New Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have downloaded some of the stuff from Gonzo's web link..i'll see it if it works ;))
     

Share This Page

visited