MX6: Automation fix

Discussion in 'Effects and the DSP' started by Lex Nahumury, Apr 21, 2004.

  1. Lex Nahumury

    Lex Nahumury DH Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
  2. NightBreed

    NightBreed New Member

    Joined:
    May 17, 2003
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Works like a charm.

    I tested it by, Putting kxi vsti on midi channel 01 using volume controller 07 and it automated MX6 fluidly. Excellent work!
     
  3. miguel

    miguel New Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    good work lemury
     
  5. tubus

    tubus New Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  6. NightBreed

    NightBreed New Member

    Joined:
    May 17, 2003
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Interesting program you're showing there tubus. Is it using midi sends for control or accessing the kx dsp's directly?
     
  7. Lex Nahumury

    Lex Nahumury DH Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Tubus,
    >>... to see what I do with it take a look at..

    Nice setup..! :)
    What music application is that you used there?

    /LeMury
     
  8. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    looks like it is his sequencer's window of some sort… i could do something like that in logic had i the time or use for one
     
  9. Lex Nahumury

    Lex Nahumury DH Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    hmm..looks like Cakewalk's 'StudioWare'..:)

    /LeMury
     
  10. tubus

    tubus New Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    >Nice setup..!
    >What music application is that you used there?
    ...
    >looks like it is his sequencer's window of some sort…
    ...
    >hmm..looks like Cakewalk's 'StudioWare'..

    Well, actualy nothing of this kind;)

    I call it the 'Lazy Man's MIDI Contruction Kit' and it's one of *my* babys.
    (Well, playing with this baby is for lazy men, growing it isn't)

    It's somewhat hard to explain, something in beetween Opcode's MAX and those 'Studioware' Pannels in various Sequencers. It's somewhat cryptic too, but supercompact and **fast**
    (This kX-Mixer-Panel took me something like 10 minutes to build, well I cheated somewhat, this means for the Panel side, the kX-DSP side of it is far from being complete ):(

    If you're interested in things like this, take a look at a typical setup:
    http://mypage.bluewin.ch/flohburg/InGrid.jpg

    or the actual kX-Mixer SourceCode at
    http://mypage.bluewin.ch/flohburg/kXSourceCode.jpg

    if this is looking like garbage to you, you may have a look at the Helpfiles:
    http://mypage.bluewin.ch/flohburg/GridHlp.rtf
    http://mypage.bluewin.ch/flohburg/User.rtf

    (this are regular .RTF documents, but their formating is broken if you use Winword. Wordpad is better.)
    Since they are Helpfiles for direct acces from whithin the program, they have not really a meaningfull overall structure and are far from beeing adequate.
    Search for USER INTERFACE OBJECTS to give you some hints about the structure of the kx-Mixer

    I'm quite short of time these days, but if you're interested I will provide more infos later or eventually, if there's interest, make a stripped down version for kX-managment available ...

    /tubus
     

Share This Page

visited