Not synced?

Discussion in '3-D Audio' started by daPyr0x, Aug 2, 2004.

  1. daPyr0x

    daPyr0x New Member

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having this problem where sometimes when I turn on my xbox (which is feeding it's AC-3 output to my Audigy) the sound will stutter consistently, sometimes stopping after a while, sometimes just continuing like that; almost like it's losing sync with the signal

    um...how can I fix this?
     
  2. tsioc

    tsioc New Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I found this post... I have the same problem...

    does anyone know how to fix this?
     
  3. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    make sure the xbox or other ac-3 device is outputting at 16 bit 48khz if possible
     
  4. tsioc

    tsioc New Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont think there's an option to change that on the xbox...

    but mine doesnt constantly skip. It will play clearly, but delayed, then every now and then it will start skipping or stuttering for a while.
     
  5. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    check the CPU load during the decode phase
     
  6. tsioc

    tsioc New Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the load never gets above 8 percent at max.
     

Share This Page

visited