PAX MASTER PCI XFI Driver Suite 2013 V1.00 Default Tweak Edition

Discussion in 'PAX Download - PCI X-Fi Series' started by Robert McClelland, Jan 19, 2013.

  1. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    You put them back into common folder and override then save then reinstalled. to your working driver. But make sure they have tweaks in there first in Common folder before you recopy them.
     
  2. erby06

    erby06 New Member

    Joined:
    May 7, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Found it................system32 and syswow64, working great now.
     
    Last edited: May 7, 2013
  3. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    I notice one error in tweak line in EQ section.
    Configuration\NormalizationMatrix,75% Replace that line in there and save it.
    Also People can add Configuration\Virtualizer,100% to the new tweaks in EQ ini They be updated next release later in week.
     
  4. Dee_NA77

    Dee_NA77 Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    127
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Need help! Running XP Professional SP3 and get this message during the PAX MASTER PCI XFI Driver Suite 2013 V1.00 Default Tweak Edition installation... "Installation is unable to continue because of one or more unresolved issues. Please contact support services and quote "Error I-001" It seemed like I would get that message throughout the whole setup. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
     
  5. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Please used the custom driver in suite then run the custom 2013 console launcher ;)
     
  6. Dee_NA77

    Dee_NA77 Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    127
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Yeah i had a problem with one of the files but once i figured what the error message was about I was able to get it workin now :)
     
  7. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
  8. KnightStalker

    KnightStalker New Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Installed these earlier today, i think i can notice a cleaner sound from it, like its more crisp but not noticed anything different with the bass or anything like that, could be because of my card xtrememusic and just unzipped and clicked the setup exe and didnt do anything else..

    Edit- should add i removed all creative drivers, and ran driver cleaner in safe mode before installing these new ones.
     
    Last edited: May 14, 2013
  9. Dee_NA77

    Dee_NA77 Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    127
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    One thing i did if it helps is put the zip file on my desktop then right click and go to Open Archive and once its open in 7zip i then clicked on extract to a folder thats on the desktop and install it from there. as for what to use driver cleaner and driver sweeper works really well... may wanna use ccleaner for the registries and whatevers missing to be fixed before installing.
     
  10. KnightStalker

    KnightStalker New Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did most of that, just not sure they installed correctly, console launcher still has a version of 2.61.53 instead of the one in the drivers which is 2.61.56, hmm a bit of head scratching needing to be done i think, either i screwed up installing or i screwed up on the uninstall of the old ones prior to installing these.

    My method was remove everything from control panel programs and features, reboot to safe mode, ran driver-cleaner.net and cleaned creative and the lite one, then ran CCleaner for the registry, rebooted back into windows, and just hit the setup exe and followed the instructions.
    Win7 64bit SP1 with a x-fi xtrememusic.
    PAX MASTER PCI XFI Driver Suite 2013 V1.00 ALL OS Stable Drivers. Default Tweak Edition are the drivers im installing.
     
  11. KnightStalker

    KnightStalker New Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After 2 different attempts, i have the same results above - sound works, but im not sure they have installed correctly as the version numbers dont match the driver notes at all.
     
  12. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    please used 2013 1.05 version thanks :)
     
  13. Joe Mango

    Joe Mango New Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Don't want to be a pest, but any news on ZXR driver?
     
  14. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Date should read 05/29/2013 on driver stamp :). Hey you guys if you have trouble installing this driver first you may need installed creative driver official first then my set some time it needs be do that. If you your on clean system.
     
  16. iLARiO

    iLARiO Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello. Sometimes when i boot or reboot my PC i hear some rustles

    _https://dl.dropboxusercontent.com/u/38051146/Memo.m4a
     
  17. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    What version of the pci xfi card you own? Sounds like your card might be going or your mother board not ground good enough?
     
  18. iLARiO

    iLARiO Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    X-Fi XtremeMusic on W8 Pro MC 64bit.
    My MB: Asrock 890GX Extreme4.
    It does not happen at every boot but only sometimes.
     
  19. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    New set soon :) Sound good on my T side :) Like I said it could be windows 8 bug. You may have go up down on what u hear volume get sound back but it works. But also you tube video load bit faster now.
     
  20. TaLeNDiL

    TaLeNDiL New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi. does anyone have this problem. sometimes when i'm watching some video or playing a game, the sound goes off with an annoying noise. and about 10-20 seconds later, it's coming back with that cracky noise. what is this?
     

Share This Page

visited