PAX MASTER PCI XFI Driver Suite 2015V 1.10 ALL OS Stable Drivers Default Tweak Edition

Discussion in 'PAX Download - PCI X-Fi Series' started by Robert McClelland, May 29, 2015.

  1. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    AX MASTER PCI XFI Driver Suite 2015V 1.10 ALL OS Stable Drivers Default Tweak Edition
    What new Took out tweaks.ini move to subwoofer ini.
    <settings>
    <thx_surround enable="true" level="100" />
    <thx_crystalizer enable="true" level="0.50" />
    <thx_bass enable="true" level="0" cross_freq="80" />
    <thx_svm enable="true" level="0.2" mode="0" />
    <thx_dlgplus enable="true" level="100" />
    </settings>

    http://www.hardwareheaven.com/downl...LL OS Stable Drivers Default Tweak Edition.7z
     
    panasder likes this.
  2. Balantakos

    Balantakos Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    16
    Thank you very much!
     
    Robert McClelland likes this.
  3. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    sounds alot better then?
     
  4. dhsalamipizza

    dhsalamipizza New Member

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello, does this driver work with Windows 10? I would like to build a HTPC with a X-Fi Xtreme Music.
     
  5. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    It should just disable driver sign and go threw have disk in device manager then try installed software suite
     
  6. elcorsico

    elcorsico New Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    1
    thanks for this good drivers ;-)
     
    Robert McClelland likes this.
  7. fliperpl

    fliperpl New Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i cant use any software from creative. Creative control panel and console says : there is no supported devices but sound is working and soundcard is installed.
    I am using W8.1 32bit and Xi-Fi music.
     
  8. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Hi stop the Creative services then delete software from program and hard drive and delete reg said creative and try reinstalled after you run crap cleaner with reg fixer
     
  9. fliperpl

    fliperpl New Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    still not working. Control panel is not even trying to install himself.
    After reboot it gives error : http://imgur.com/Jm7OFVM
     
  10. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Do this uninstalled everything then while creative services stop then reboot then run some type driver cleaner. Then run reg fixer like iobit or iolo software. You may have do fresh format if you can't get back working again
     
  11. datikaa

    datikaa New Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi! I'm having some problems with this driver. I have a X-Fi Platinum, and sometimes it crashes. It goes into heavy cracking and than boom, no sound for like.. 30sec-1min. Than it comes back, but with really awkward sound.Like only front left and woofer, low sounds gone, etc. Switching modes sometimes helps on this, sometimes it crashes launcer. Minor problem is that for some reason Bass Settings (Bass boost) does nothing. Not on headphones not on 5.1. The cracky crash usually comes while gaming, other than that, I usually hear some cracking while the PC loads something, or when I scroll on webpages with many/big pictures, so it is kinda processy. Wierd. Any suggestions what can cause this?
    (My pc config: asrock extreme 3 970, phenoim x4, pci platinum with frontpanel + Win7 with updates)

    P.S.: I just heard some little crack in my headphones when I closed tabs in firefox... WUT?! Wondering if it's hardware related :S
     
  12. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Maybe it's dieing? Did you try official drivers see if they did same? If they did it might time replace that card get z series.
     
  13. datikaa

    datikaa New Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, it's worth a try I guess, but I really hope that I don't have to buy a new card, other than this issue, I'm overly satisfied with the card and your driver. Also I'm loving it's front panel :D So thanks, will post the result with official drivers.
     
  14. PieNs7

    PieNs7 New Member

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I have all installed without problems in install, but when finish and restar my pc it say (Code: 10) and I can't use speakers
     
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    New driver be out soon ;)
    ImproveVoiceQuality
    ImproveClearQuality
    ImproveBassQuaitly
    ImproveTrebleQuality
    ImproveVoiceControl
     
  16. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    Did you delete the old ini with the bat installer? after you uninstalled them? Then go threw have disk?
     
  17. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    108
    New drivers out change download to v1.15 I put link out after dinner
     

Share This Page

visited