PAX_SBZ_CD_L13_1_00_28_2015V1.05

Discussion in 'PAX Download - Z/ZX/ZXR' started by Robert McClelland, Apr 15, 2015.

  1. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    PAX_SBZ_CD_L13_1_00_28_2015V1.05
    What new
    Blance to Balance
    <settings>
    <thx_surround enable="true" level="100" />
    <thx_crystalizer enable="true" level="0.50" />
    <thx_bass enable="true" level="0" cross_freq="80" />
    <thx_svm enable="true" level="0.2" mode="0" />
    <thx_dlgplus enable="true" level="100" />
    </settings>
    http://www.hardwareheaven.com/downloads/PAX//PAX_SBZ_CD_L13_1_00_28_2015V1.05.7z
     
  2. brianm19

    brianm19 New Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Robert, can you please fix this link? it doesn't work:) thx
     
  3. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    forget upload lol doing it now.
     
  4. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    it's uploaded now enjoy.
     
  5. LoccOtHaN

    LoccOtHaN Ne01

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    146
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    28
    It is Better? As you know i Have 5.1 wooden 180W (600W Music) setup with IRCA
    I will test it BTW for 100%
    THX Rob :D
     
  6. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Ya better I fix up all balance in the ini
     
  7. LoccOtHaN

    LoccOtHaN Ne01

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    146
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    28
    THX ROB Great Job as always :D Bratan'
     
  8. popopi

    popopi New Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How to install pax drivers Pls ><
     
  9. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Installed the official ones first then go threw have disk look for the ctHda.inf make sure you disable the driver sign before you installed that easy.
     
  10. LoccOtHaN

    LoccOtHaN Ne01

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    146
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    28
    Woking Great :D
     
  11. Feby

    Feby New Member

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I'm new here as can everyone can see, and I want to ask you of a small tweak if possible.

    My problem started when I had upgraded from my old PCI ( X-fi ) card to the SB Z PCIe, and I need my line-in to be on and to be controlled in the playback -> Speakers -> Levels.

    Now there is only master available.

    Can you tweak it so it displays the Line-in there and the volume to be controlled there ? I need it for my Tv-tunner that goes in the line-in and I can only listen to the device if go to recording and click listen to device. The support for Creative is just ... rather not say...
    Thanks mate
     
  12. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    no I don't know how do the software panel yet only tweaking config files. new version quick subwoofer fix later tonight out.
     
  13. Feby

    Feby New Member

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Ok, thanks, may i ask you, if possible, or anyone else, what Creative product on PCIe, has the line-in in the Playback devices -> speakers ( from Creative ) -> levels part ? And not just the master volume there ?
    Thank you all
     
  14. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    Don't think is possible get 5.1 from line in you need get 5.1 decode box there around 50 60 bucks.
     
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    254
    Trophy Points:
    108
    New version out
     
  16. Feby

    Feby New Member

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    With my old X-fi xtreme it was possible, and the price was 40-50 bucks even, so... you can get what you want for even less, but thanks for your help.
     
    Robert McClelland likes this.
  17. jmacguire

    jmacguire New Member

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The line-in did not allow input of 5.1 as the line-in is only capable of stereo input. You may be thinking of the optical input which would allow 5.1 and do decoding, but that is digital not analog.
     
  18. Feby

    Feby New Member

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Uhm ok , i agree, but it had a different input, which in return helped me to get it muted in the playback section. All i need is a link of the same controls there, in the playback section in the speakers dept. :)
     

Share This Page

visited