Radeon Omega Drivers 2.6.25 (Cat 5.4)

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by Omegadrive, Apr 30, 2005.

  1. zerra

    zerra Bikini Bottom Member

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    HERE!
    The Driver is DOOMED! It looks to me that the 5.4 Omega dont work right with Germans XP Version or/and with my X800. Ive got the same Problem like yours "a black Screen". The older 5.2 Version of Omega rocks without a Problem.

    Ive tried to make a fresh Win XP Install, but same error again = No Signal/Black Picture from my X800 to the Monitor. :mad:

    The Dos Screen and Win XP is loading Screen works right.

    edit:

    btw: The Install works without a Error :duh:
     
  2. jeboos

    jeboos New Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    still have bad performance on 9800 pro in H-L2 (the same when using CAT5.3 and 5.4)
    going back to 2.6.0.5a and waiting for cat 5.5
     
  3. El Kapitano

    El Kapitano Most of the 7 dwarfs in 1

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    947
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same CS-S Video stress test error under whql 5.4's too, looks like it's not an Omega driver problem.
     
  4. RAF_Pagan

    RAF_Pagan New Member

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    THe install seems to go alright for me, but as soon as I get the the logon part of the reboot, I get a blue screen, with a warning to check my memory, and then a memory dump to the hard drive. Starting in safe mode, in th hardware manager the drivers are apparently installed. After a system restore, everything works fine again. I have always used Omegas, and usually just install over top of the old ones. After my first failure I tried uninstalling and driiver cleaning, but get the same blue screen. Any suggestions?

    P4 3.4g
    Intel D875 mobo
    1 gig Corsair PC3700
    X800XT agp for main monitor
    9200 pci for monitors 2 & 3
    Audigy 2 ZS
    WinKP pro SP2
     
  5. Blazer

    Blazer Tweeker

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    605
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    I have the exact same card as you, but I had no problem installing the new driver, (after the reboot, go through the hardware install wizard, install the new drivers, reboot, and then go into your display properties, and enable the ATI taskbar, and then you should have the control panel).
     
  6. Blazer

    Blazer Tweeker

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    605
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    By the way, Thank you, Omega, for another fine set of drivers.
    they are sweet!!
     
  7. OmegaRED

    OmegaRED Relapsed Gamer

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    5,704
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    73
    I did that and now it works. Thanks.
     
    Last edited: May 1, 2005
  8. Spyre

    Spyre New Member

    Joined:
    Mar 3, 2003
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That problem was caused by a steam update and is NOT a driver issue
     
  9. neokenzo

    neokenzo New Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm using it at the moment and have no problems with it at all. Playing CSS and works great. However, I radlinker doesnt seem to work? It hangs whenever I try to enable clock rate change.
     
  10. El Kapitano

    El Kapitano Most of the 7 dwarfs in 1

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    947
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks Spyre, we're waiting for valve again then are we.:sigh:

    That means a clean bill of health here for the new Omega's then.
     
  11. zonnebloem

    zonnebloem New Member

    Joined:
    Apr 9, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Everything works great here on my 9600 pro advantage edition :)
     
  12. Mr.Multimedia

    Mr.Multimedia New Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah right,....even fallback to some crappy old CATALYST 4 didn't do anything to the CS-S error. Seems to me, that patching HD-rendering into the source-engine isn't as easy, as Valve tells us :mad:
     
  13. Saint_K

    Saint_K InSaNe

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Omega, i have a question.

    Do you plan to support x64 drivers too in the near future ?
     
  14. KiRiON

    KiRiON New Member

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok, guys im searching the whole day for the problem... and i found it:

    it was the modif. xt (16 pipes) bios on my x800pro vivo card.... it looks for me that something happens with the ramdac in there etc. that
    dont work right with the cat. 5.4 drivers.
    with a other xt-bios the driver 5.4 works without a problem now.

    sorry to omega that wasnt ur fault...
    but was it normal, that after the install some glitches/icons errors appears? i have read it in some
    forums the have some ppls too ->
    after a reboot all is fine.

    sorry for my bad english.
     
  15. eric93se

    eric93se New Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    9800 soft mod is still not working. Also Radlinker is not installing with install option (I downloaded it seperatly).

    Looking forward to next update :D
     
  16. dijidiji

    dijidiji New Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have an X800XL, and after running the setup file, only RadLinker was installed. If I attempted to run the setup.exe file in the OmegaDrivers install folder, I received an INF error. I could, however, install the new drivers by using "Update Driver..." in Device Manager.

    Hope that helps somebody.
     
  17. Chaos

    Chaos Number Nine

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    0
    Perhaps those that are having soft-mod issues could always give Riva Tuner a go using their patch script files or use prepatched files offered at TechPowerup
     
  18. Majin GeoDooD

    Majin GeoDooD Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    1,117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I just wanna thank Omega for his hard work, although I'm not going to use his 5.4s. I'm still back on the 4.12s, c'mon ATI, it's time to improve your drivers!
     
  19. ree

    ree New Member

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    I compared both the files, Omega is using same version of the softmod system file.
     
  20. ramirom

    ramirom New Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i think you are wrong ree, in fact i used the 5.4 patched ati2mtag.sys from techpowerup , you put it in X:\Program Files\Radeon Omega Drivers\2KXP_INF\SwpDrv\ in there u have 3 folders, i usea a 9500 so ive put it in the 9700 folder, then i used the omega softmod swapper and voila, magic :p

    at first i tried only doing the omega softmod swap, but it was no good, not before ive downloaded the patched ati2mtag.sys ;)
     
    Last edited: May 2, 2005

Share This Page

visited