Radeon Omega Drivers 2.6.61 (Cat 5.8)

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by Omegadrive, Sep 12, 2005.

  1. ramirom

    ramirom New Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone having problems with refresh rates or aa / af not working, im having these problems, had the same with the 5.7 omega's too, can't we use omega drivers w/out ATT?
     
  2. SexPistoL

    SexPistoL New Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes M8 uninstall it through programe files
     
  3. ramirom

    ramirom New Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i uninstalled it thorugh programe files (add and remove programs?), then reboot into safe mode, driver cleaner, reboot, install new driver, but i keep having the same problem
     
  4. BWX

    BWX get out and ride

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    19,684
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    73
    That's how I always do it- And yeah, something is up with the AA/AF controls.. Ever since ATT actually.
     
  5. [ACX]GHost

    [ACX]GHost New Member

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    do you guys follow the DHCleaner directions fully, going to the Device Manager and delete the video cards from there too, PRIOR to cleaning. (Right click, Uninstall from device manager, it will prompt to reboot but do not)
     
  6. ramirom

    ramirom New Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    gonna try,brb
     
  7. Hypno

    Hypno New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    While playing games, I get my "frames per second" in the upper right corner of my screen. How can I remove that. It appeared since I installed those drivers.
     
  8. Omegadrive

    Omegadrive Drivers? What Drivers???

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Well, just to let u know, I had internet connection problems for the past 2 weeks, I could barely get on the net for more than 5 mins. My cable company has been for the past 2 days fixing the problem in the central hub of my area, and it seems they finally made it, now I'm back. :)

    As for the 64bit version, the drivers work a bit different and so does the tweaks, so I don't want to rush something out and then find out is crap, also, I haven't installed XP64 yet since I have seen that the performance between the 2 is the same for games and appz, but with MUCH more HW problems because of drivers. I don't know when I will be installing it, but as soon as I get my license for XP64 I will give it a go in another partition and see what the fuzz is about. :p
     
  9. ramirom

    ramirom New Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tried uninstalling the drivers again and did as [ACX]GHost told, exactly how the driver cleaner readme says, and i keep having the same problem the refresh rate does not work for full 3d apps, w/or w/out using ddc info, neither way, it wont work.
    if i set the refresh rate manually in the games that permit it, it works no prob, but the AA or AF controls in ATT or the ATI CP dont work.

    i dont have a clue, tried everything i know
     
  10. [ACX]GHost

    [ACX]GHost New Member

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got more issues with Rvs/IronWrath, and since this is my main gain that I play, I guess I need to roll back to the Omega 5.7's, as they were the best set out so far. Better than the Omega 4.12's for me. (9800)
     
  11. TonicX

    TonicX New Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will this work on Ati Mobility X300? By the way this driver works great on my desktop with 9800pro :) ty Omega!
     
  12. Hypno

    Hypno New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nobody to help me? :sigh:
     
  13. Dannyb0y

    Dannyb0y New Member

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Right click ATT > Tools & Options > OSD
     
  14. Hypno

    Hypno New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks a lot. Sorry for being a Newbie :oops:

    Cheers :w00t:
     
  15. WhatsUpDoc

    WhatsUpDoc New Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OMG it works!!!

    Guys I was stuck with version 2.6.25a cause everytime i tried updating i got the BSOD on the first reboot although the installation was running fine...
    Today when i saw the 2.6.61 version i thought to myself "what the heck?" and gave it a shot and voila!! It works perfectly!! So i d like to take the chance to say a very warm "thank you" to Omegadrive for his drivers. they are the only ones i ever had on my laptop and the only ones i ever will have. May you never stop making us happy, Omegadrive! Thank you very much!

    With much appreciation,
    Whatsupdoc
     
  16. CodyJell

    CodyJell New Member

    Joined:
    Sep 15, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Install replacing newer files

    I know you're supposed to uninstall/clean off your old drivers, but this time I just tried to install the new Omega drivers over the old ones. During installation, it said it was installing a couple of files that are older than the ones on my hard drive. Does the new installation contain older files?

    Also, my assumption is that this installation doesn't contain the WDM drivers, right? So I just installed the drivers downloaded from ati.com. I assume this is OK?
     
  17. Omegadrive

    Omegadrive Drivers? What Drivers???

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    You should always overwrite newer files with the ones provided, sometimes I use old files in sets to fix problems found in new files. Also, the is a link to the WDM drivers just below the mirrors, the link to the latest WDM is always there, is the same one as the one from the ATI site. ;)
     
  18. swimtech

    swimtech Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    3,994
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    58
    For instance (the older file thing...), going from Omegadrive's 5.7 set to his 5.8 set I had one file that was older that I said yes to - meaning to allow it to overwrite the newer file that already existed on my hard drive with the older file from his driverset. Depending on the version you are moving from, you may have more, or less, files to confirm replacement of.
     
  19. BWX

    BWX get out and ride

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    19,684
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    73

    ha, I didn't even realize that. I have a vivo chip now.. so I need that I suppose.
     
  20. sslaytanic

    sslaytanic New Member

    Joined:
    Jul 24, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    so it's pretty much better not to do the driver cleaner method when installing OMEGAs over other OMEGAs?
     

Share This Page

visited