Radlinker POSSESED !!!

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by wk357mag, Jun 21, 2004.

  1. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yup, its been demonically possesed (by the nVidia devils) hehehe

    ANyway, I gots problems. Last night (real late) after a reboot, Radlinker attempted to reinstall itself at least 1million times, all with in 10 minute time period.

    Didnt matter what I did, it was gona do. Anything I touch (Windows Explorer, IE, My computer, any program) it attempted to reinstall its self.

    After fighting this for some time, I was finally able to uninstall the program. Problem solved, thought temporarily, as I have come to use it with all my games, and want it back

    Basic info here: Asus P4P800, 2.4C@2208mhz, 1024mb ram(cas 2.5,3,3,8), Turbo, HT, Pat, 1024mb page file, Fresh install (5 days ago) including latest SP2 RC, fully updated and the ONLY drivers ever installed are the Omega 4.6's (since reformat). I have not been using radlinker to overclock and the OC box WASNOT checked. The Radlinker service was set to Manuel.

    I have played many hours of gaming and during all the setup of the games, it worked flawlessly.

    Chris, you got a handle on this issue yet? ETA to a fix?
     
  2. Chaos

    Chaos Number Nine

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    5,260
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    0
    I have had that happen once with a bad install, you may want to try it again, with someone close by to perform the removal of the nvidia demons though
     
  3. Vik1

    Vik1 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had that one too along with diskeeper server and pc-cillin2000, after installing a early sp2 beta.
    Dont think its a radlinker issue :hmm:
     
    Last edited: Jun 21, 2004
  4. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well I had read some one else here on these forums, having the same issue. Didnt find out what the fix was if there was one to be had.

    It is only Radlinker that has this, and weird thing is, it was a good install and worked flawlessly for days, lots of game play and all. No issues noted till that one reboot. No errors noted in Log except the one dealing with Radlinker, which I didnt save (this was like at 4am, to tired to thing)

    So hoping Chris has something on this, as I dont have a HighPriest qualtified in dealing with any NV demons :D
     
  5. farkas

    farkas IT Support Specialist

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I get this problem if i remove this registry entry
    Root : HKEY_CLASSES_ROOT
    Key : Applications\radrun.exe
    Entry : {KEY}
    Value : {KEY}
    Last modified : 16.05.2004, 02:11
    Reason : Invalid item ("Obsolete software entry."), ignored because of the word "hkey_classes_root\applications\radrun.exe\" in the ignore list.

    I use jv16 Power Tools and whenever I would remove that entry I would get that problem. Just make sure that u dont remove this registry entry. It has something to do with the installing mechanism of "Windows Installer" or MSI files

    regards
    farkas

    PS : It's a known problem or side effect . It was mentionned before here and on Radlinkers forum as well.
     
  6. TyrionX

    TyrionX New Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, I had that problem too. Made repairing windows after a crash a real pain.
     
  7. ChrisW

    ChrisW New Member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    332
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    If you would paste the error message it gives you in the event viewer log (administrative tools/event viewer), I may be able to fix it. I'm having a hard time trying to reproduce this error.
     
  8. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have since reinstalled it and had no issue yet, but once I do, I will take screen shots for you to see.
     
  9. Clubber

    Clubber New Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have this same problem some times when I click on .exe's. Radlinker reinstalls it self. I hade to uninstall for now.
     
  10. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey Chris W.

    Just had this happen again, and this time got some screen shots for ya!

    This is a fresh install of WinXP about 5 weeks old now, got the latest Omega drivers (2.5.58) and installed the Radlinker that comes with it.

    Screen shots in no particular order ....

    BOOM BOOM BOOM BOOM BOOM BOOM BOOM

    This happened on a generic reboot. The one Event Log notes something about the D: drive, there is no applications on D: its just storage and pagefile.

    I have now uninstalled Radlinker and reinstalled using the options provied by Omega with in the start menu, and all is fine again.
     
  11. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Chris ,

    Wondering if you have seen these yet, so I can delete the pics from FTP?
     
  12. J-Wo

    J-Wo New Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have had these problems many times with RAdlinker trying to reinstall itself. Sometimes happens when I'm installing or uninstalling another program, or during a restart. Has there been any fix?
     
  13. wk357mag

    wk357mag Banned

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No news on this yet
     
  14. ChrisW

    ChrisW New Member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    332
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I just saw it. I saved the pics to my computer to look at so you can remove them. I'll se if I can find out what the problem is.
     
  15. amir12

    amir12 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is happening to me too with RAdlinker bundled with the new omegas. Please help?? Is there any fix??
     
  16. bebrewer

    bebrewer New Member

    Joined:
    Mar 26, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Had the same thing happen to me today using the version of Radlinker that is bundled with the latest Omega's (2590). When I booted up my PC this morning, Radlinker went into an endless reinstall loop. I could finally cancel it out but then whenever I tried to open a program or explorer window, the reinstall loop would start all over.

    I was finally able to uninstall the Omega drivers and Radlinker and reinstall from scratch. Working fine again but that was very odd :confused:
     
  17. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    try the new version .17 or .18 installed on top of it :) get at majorgeeks.com
     

Share This Page

visited