Radlinker problems!!!!

Discussion in 'General Software Discussion' started by ChrisAdan650, Sep 9, 2004.

  1. ChrisAdan650

    ChrisAdan650 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having serious problems with radlinker. I've tried versions 1.013 and 1.014 and the problems are there with both. If I create a radlink from a directx based game and launch it, I either get messed up looking textures or the game takes forever to load and once it does, it lags so badly that I'm unable to play. I have windows xp pro, sp2, and the latest omega drivers. OpenGL based games and regular shortcuts from my directx based games work fine though. Any suggustions? It's driving me insane!!!!
     
  2. mkk

    mkk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    73
    Sounds like there might be something with the settings for DirectX games that has ended up set in a bad way. Tweaking the Radlinker settings in Advanced mode reveals some settings that are of the special problemsolving kind but won't be good for games in general. Try putting everything back to default.
     
  3. ChrisAdan650

    ChrisAdan650 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That seems to have worked. Thanks for your suggestioin.
     
  4. ChrisAdan650

    ChrisAdan650 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Seems to have worked. Thank you for the suggestion.
     
  5. HawK

    HawK Banned

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    2,092
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Jup after shouting you'll get echo's :evil: :lol:
     

Share This Page

visited