Ramsinks on 9500pro???

Discussion in 'Overclocking, Benching & Modding' started by Nuke209, Feb 21, 2003.

  1. Nuke209

    Nuke209 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i mean, how do you install them onto the card itself...the power connector is like blocking one of the ram...so how is it possible???

    anyone got any photos?
     
  2. WyreTheWolf

    WyreTheWolf Wolfish Bastard

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    How is the power connector going to be in the way of the ram modules?
     
  3. Nuke209

    Nuke209 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    my 9500pro is different.....mine doesn't look like that, here, check it out....[​IMG]
     
  4. WyreTheWolf

    WyreTheWolf Wolfish Bastard

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    alrighty... if you were careful you could clip the plastic tabs that keep the power connector flat... and bend the connector so that it stood straight out from the PCB... otherwise you might have to forget the whole idea of puttong ram sinks on that card....
     
  5. Nuke209

    Nuke209 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    has anyone put any ram sinks on the 9500pro successfully, and if so...any pics?
     
  6. craig588

    craig588 Banned

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    3,510
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You might be able to get a hacksaw and cut a ram sink in half to make it fit, it still would be better than nothing.
     
  7. philterlecki

    philterlecki New Member

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ya ive had trouble installing video cards before:duh: :duh:
     
  8. MidnightWatcher

    MidnightWatcher New Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Would it be a bad thing to put ramsinks on three of the four chips? If so, is there a way to get put something thin and flat across all four, sort of like a DDR heat spreader?
     

Share This Page

visited