Rate Catalyst 6.3 (driver only)

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by HardwareHeaven, Mar 8, 2006.

?

Rate Catalyst 6.3 (driver only)

  1. 10 (yum)

    3 vote(s)
    8.3%
  2. 9

    7 vote(s)
    19.4%
  3. 8

    7 vote(s)
    19.4%
  4. 7

    3 vote(s)
    8.3%
  5. 6

    5 vote(s)
    13.9%
  6. 5

    3 vote(s)
    8.3%
  7. 4

    1 vote(s)
    2.8%
  8. 3

    1 vote(s)
    2.8%
  9. 2

    1 vote(s)
    2.8%
  10. 1 (ouch)

    5 vote(s)
    13.9%
  1. HardwareHeaven

    HardwareHeaven Administrator Staff Member

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    32,274
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    88
  2. Lemonzest

    Lemonzest New Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Boring Release with over 75% being ccc related /me sleeps
     
  3. TB_

    TB_ New Member

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Slower and not as smooth as the 5.x's. Such a pitty no-one saw this post.... barely anyone reads site news.
     
  4. TB_

    TB_ New Member

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, since I wrote that Ive been getting BSODs, and the only thing which has changed is the drivers. They're duds, move on along, these arnt the drivers you're looking for.
     
  5. Hunt3r

    Hunt3r New Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    These drivers seem right on par with the previous ones, that I might add, I have had no problems with. I am still hoping for a release that will boost performance a bit or not have as low of an overclock cap.;)

    3dmark06
     
  6. DarkFoss

    DarkFoss Active Member

    Joined:
    May 29, 2002
    Messages:
    688
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    I have to give these an incomplete. They give the dreaded inf error no supported hardware for my built by ATI x800pro :duh: Shame I wanted to check out the new ccc too.

    6.2's also gave me bsod's and vpu recoverys. Back to 6.1 for now but the ccc is slow. I might wind up going back to the 5.11's or wait for the DHzer0point 6.3's.

    Ahh well there's always next month :D
     
  7. Spazite

    Spazite New Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had to pass on this set due to some posts i read about people getting monitor signal loss (yet the games/OS still runs-and why is this still happening to people :sigh: ..I'd like to hear Terrys take on this as many people seem to blame ATI drivers for this) and choppy framerates in world of warcraft..A couple other small items too but I'll pass on these ones.
     
  8. Dyre Straits

    Dyre Straits 10 Grandkids -2 Great-grandsons

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    19,738
    Likes Received:
    2,820
    Trophy Points:
    153
    I've been using these now since they first came out. So far, these are very stable drivers. I can't recall having any lockups, restarts, BSODs, or any other issues.

    I've also been doing my normal things: Playing game, using Image Editors, playing games, WEB Browsing, playing some more games..... Well, you get the picture. :)

    As with others who have posted about it: Is there anything that can be done about the dynamic shadows issues in certain games? If not, specifically what is the issue causing these blocky shadows?

    I give these an 8 because they aren't perfect but are very stable for me.
     
  9. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73
    For those who missed it in the release thread....
    http://www.driverheaven.net/showpost.php?p=833375&postcount=94
    (scrool to the charts)

    Over all thing seem to be good a lot of CCC fixes listed, got a lot of you
    upset. When it’s a good thing weather you choose to use it or not. Remember
    guys not all fixes or issues are listed in the release notes. They can be missed or
    aren't discovered until after release etc... So I wouldn't get all upset over that....
    remember CCC team and the driver team though they work together they work
    on their own as well. As in driver development or CCC development doesn’t
    cost the other anything. So it not like they only changed CCC there where
    driver changes obviously….weather their all noted or not.

    Over all perfomance seem to have been improved. Only thing is that Aquamark
    seems to suffer a small loss. I've yet to test on the larger scale but thats a nice
    sample....

    Hmmm let me guess you’re from rage3d? Where there is a 22 page 2 years
    rerunning thread. (Mostly discussion few reports/ same people) on the topic
    and yet on so many forums else where this goes "unheard of". AS in if I or
    they hadn't saw a thread on rage3d they wouldn't know such a complaint existed.
    Seriously!

    So many thing that could be as for signal loss could very well be a lock up of sorts.
    Were the sound continues and the system isn’t system hard lock just the game. Could
    Be so many things be it hardware / software related. I’d have too see it to believe it
    and be able to trouble shoot it. Many people blameing diffrent things and finding diffrent
    fixes...

    Though I’d almost invite anyone to show Up with a system like that for a total and
    proper reinstall, rebuild, update and basic diagnostics. Not to mention trying a
    different monitor. Though I’d rather they are local for obvious reasons…. I might
    be willing to do this....

    Though this discussion should take place in another thread IMO
     
    Last edited: Mar 16, 2006
  10. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    39,862
    Likes Received:
    1,783
    Trophy Points:
    138
    i'm getting the occasional flicker... loss of signal on either one of my DVI connected monitors on my x1900xtx. It's quite strange

    and emediately after updateing the firmware on my Sata2 Maxtor drives, durring boot, both monitors signal is scewed and crushed and flashing off to the left side of the screen with nasty flashing colors....
     

Share This Page

visited