Taskbar not getting smaller when i change resolutions...

Discussion in 'AMD Graphics Cards' started by phatl, May 18, 2005.

  1. phatl

    phatl New Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just installed Omega's 2. 6.25 drivers. When i change resolutions my taskbar and all of the icons on it stay big. Any thoughts... Thanks.
     
  2. ChoGGi

    ChoGGi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2002
    Messages:
    1,208
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    do you have DDC enabled in your monitor settings?
     
  3. redsolar

    redsolar Off duty

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Messages:
    1,236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you have "Use large icons" enabled? Got a screenshot showing the two?
     
  4. phatl

    phatl New Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DDR isn't on and "use large icons" isn't checked... the desktop icons are fine but the icons in winrar and the startmenu are kinda out of focus and larger than normal...

    [​IMG]
     
  5. ChoGGi

    ChoGGi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2002
    Messages:
    1,208
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    you mean DDC right?
    the icons do look a bit big, maybe you changed something in the appearence tab?
    are you using windows blinds or something?
     
  6. TJ-

    TJ- New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    3,679
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    right click on the taskbar > Start menu > customize > general > small icons...
     

Share This Page

visited