Windows Media Player 10 Leaked

Discussion in 'General Software Discussion' started by Widkidone, Sep 2, 2004.

  1. Widkidone

    Widkidone New Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    711
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  2. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73
  3. Vampyromaniac

    Vampyromaniac confutatis maledictis

    Joined:
    May 15, 2002
    Messages:
    5,974
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
  4. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    sweet...let's give it a shot :D
     
  5. MIG-31

    MIG-31 Old time Member.. Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    75,899
    Likes Received:
    2,637
    Trophy Points:
    153
    going to give this a try.
     
  6. craig5320

    craig5320 Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    9,682
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    88
    v10 Beta was horrible, and because i don't use roll-back i was stuck with it, the main problem was black screen for first 5-10s of a video which i tracked down the one of the video hardware overlay settings, but without it you couldn't go full screen, and then it took like 15seconds to shutdown and continued playing music in this time, i'm using 6.4 atm because i can't roll-back, i hope this works.
     
  7. dj_stick

    dj_stick Apple Fanboy?

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    17,575
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    88
    craig - i never had those issues with the beta version…
     
  8. WisMerHill

    WisMerHill New Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same here, the beta worked flawlessly (excluding things that obviously weren't finished at the time off course). My girlfriend uses it still because she preferes the UI to the one of WMP9.
     
  9. craig5320

    craig5320 Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    9,682
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    88
    The problems are all gone now, there were discussions on the issues i had in the beta newsgroups, the solutions at the time were roll-back and roll-back. Thankfully they've all gone in this release and it works flawlessly for me.
     
  10. WisMerHill

    WisMerHill New Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You can close this thread now craig5320, the official version is released .
     
  11. Widkidone

    Widkidone New Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    711
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  12. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    i like it, but my god it's insecure out of the box...it has like...900 "let microsoft connect itself to the itnernet" options :annoyed:
     
  13. The_Neon_Cowboy

    The_Neon_Cowboy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    73


    yea I had a lot of issues..



    especially when playing a lot of videos with it not displaying.. freezing etc the beta sucked :D
     
    Last edited: Sep 3, 2004
  14. EcPercy

    EcPercy Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    1,534
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    48
    I have given up on WMP.. I will stick with Winamp.
     
  15. classic_leon

    classic_leon Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    1,238
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    48
    when i play InterActual DVD, it automaticly restore my WMP10 to WMP9. After i install InterActual patch for WMP10, the InterActual DVD can't be played, it showed i have no license?!:(
    is it compulsory for me to reinstall my Windows XP:confused:
     

Share This Page

visited